Nieuws

Sean Bean speelt hoofdrol in eerste Elusive Target missie in Hitman 2

Warner Bros en IO Interactive hebben vandaag bekendgemaakt dat internationaal acteur Sean Bean de hoofdrol zal spelen in de eerste Elusive Target-missie voor de videogame Hitman 2.

Bean speelt Mark Faba, voorheen MI5-agent die nu freelance huurmoordenaar is geworden. Berucht als ‘The Undying’ is Faba’s reputatie als meester in het in scène zetten van zijn eigen dood ongeëvenaard, waardoor de International Contract Agency (ICA) een imposante premie op zijn hoofd heeft gezet.

In een reactie laat Sean Bean weten:

“Ik ben dolenthousiast om deel uit te maken van de komende Hitman 2-game. Het is altijd spannend om een nieuwe rol te spelen en ik kijk ernaar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Target-missie uit is.”

Hadan Abrak, studiobaas van IO Interactive voegt daar aan toe:

“We zijn erg trots op onze samenwerking met de talentvolle Sean Bean voor de eerste Elusive Target-missie in Hitman 2. Elusive Targets zijn een typisch kenmerk geworden in de Hitman-reeks, als onderdeel van de constante stroom gratis livecontent voor alle spelers. Deze nieuwe missie met Sean Bean is een van vele updates, features, modi en nieuwigheden in Hitman 2, waarmee het volgende hoofdstuk in onze groeiende huurmoordenaarswereld het spel nog rijker maakt voor zowel de trouwe community als nieuwkomers.”

In de nieuwe liveactie aankondigingstrailer wordt Mark Faba, gespeeld door Sean Bean, geïntroduceerd tijdens een gesprek met zijn therapeut. Hij geeft alvast enkele hints weg over zijn unieke methode voor huurmoorden, aangezien allerlei willekeurige voorwerpen in de kamer voor iemand met Faba’s beroep als wapens kunnen dienen. De sessie loopt slecht af voor Faba’s therapeut, maar de video eindigt met een bekend personage dat de hele tijd geduldig heeft toegekeken: de meesterlijke Agent 47. De interactieve trailer vraagt kijkers om te stemmen op drie verschillende voorwerpen om een exclusief Hitman 2-wapen vrij te spelen later in de game. Kijk voor meer informatie op https://elusive-target.hitman.com/

De eerste Elusive Target-missie, genaamd de Onsterfelijke, staat gepland voor release op 20 november, een week na de lancering van Hitman 2 op 14 november, en duurt 10 dagen. Zodra de missie beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba tegen zien te houden voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami. Als iemand Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47 wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.