Nieuwe trailer Dragon Ball Z Kakarot en releasedatum

Nieuws

De Tokyo Game Show is in volle gang en daar horen natuurlijk leuke aankondigingen bij. Zo hadden we al een en ander van Dragon Ball Z Kakarot gezien, maar we hebben nu nog meer info gekregen.

Dragon Ball Z Kakarot wordt uitgebracht in januari 2020. De nieuwe Z titel neemt ons mee naar het begin van de serie: we zien hoe Raditz Goku bezoekt en wordt verslagen, hoe Freeza door midden wordt gehakt en hoe Gohan met Cell aan het vechten is. Als laatst wordt er zelfs nog kort geteased dat ook de Buu arc naar de game komt.

Naast dat je alleen maar Goku’s verhaal van voor naar achter volgt is er ook een RPG element aanwezig. Spelers kunnen side-quests accepteren, nieuwe skills leren en hebben een enorme wereld om te ontdekken. De originele verhaallijn staat echter wel centraal.

Zoals aangegeven mogen we dus in januari 2020 aan de slag met de game op de PC, de Xbox One en op de Playstation 4. Bekijk hierboven de nieuwe trailer!

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.