Titanfall 2 review 1

Nieuwe Titanfall game komt dit jaar met een ‘unieke twist’ voor het universum

Nieuws

Het mag dan misschien geen Titanfall 3 heten, maar er is wel degelijk een nieuwe game voor deze serie in ontwikkeling bij Respawn Entertainment.

EA heeft tijdens hun presentatie van de afgelopen kwartaalcijfers laten weten dat er een nieuwe Titanfall game dit jaar zal verschijnen. De game zal, niet zoals Apex Legends, een free-to-play game worden, maar een premium game die de Titanfall universum een twist geeft. EA’s CEO Andrew Wilson heeft laten weten dat er in de ‘komende maanden’ meer informatie over de game vrij zal worden gegeven.

Gisteren plaatste Respawn Entertainment oprichter Vince Zampella al iets op Twitter om de komst van een nieuwe Titanfall-ervaring te teasen. Echter was dit zo contra met wat Apex Legends’ design director Mackey McCandlishdesign director Mackey McCandlish vertelde. Die liet namelijk weten dat er geen titanfall 3 zou komen, aangezien het team juist met de free-to-play game bezig was. Wellicht dat de groep fans die om een nieuw deel uit de serie bleven vragen toch even gerustgesteld moesten worden.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.