Nieuwe Super Smash Bros Ultimate content op komst

Nieuws

Nintendo houdt graag hun fans tevreden. Nadat er een aantal nieuwe personages, tientallen levels en een hoop nieuwe spirits zijn toegevoegd komt er aankomende donderdag een livestream met de grote baas.

Masahiro Sakurai, director van de Super Smash Bros-reeks neemt ons aankomende donderdag mee tijdens een livestream waar hij het nieuwe DLC personage zal onthullen. Naast de onthulling zal Sakurai, net als in vooraand video’s een in depth blik werpen op dit nieuwe karakter.

Bij voorgaande DLC-karakters was er al een en ander gelekt waardoor men een goede gok kon wagen. Men tast nu echter volledig in het duister, het wordt dus een verassing. Wie hopen jullie dat het is? Waluigi? Nóg een Fire Emblem-karakter of iemand van een volledig andere reeks? Hou de site in de gaten, we zullen de livestream natuurlijk plaatsen en uiteindelijk laten weten wie het is geworden!

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.