Horizon Forbidden West, State of Play

Nieuwe State of Play focust op Horizon Forbidden West

Mis dit niet

Sony heeft voor aankomende donderdag een nieuwe State of Play gepland waarin de focus op Horizon Forbidden West zal worden gelegd.

Het event, dat voor aanstaande donderdag 11 uur gepland staat, zal nieuwe gameplay van de open wereld game van Guerrilla games bevatten. De show zal zowel op Twitch als YouTube live te volgen zijn en zo’n 20 minuten duren.

Er zal ruim 14 minuten aan gameplay van Horizon Forbidden West worden getoond, dat allemaal op een PlayStation 5 is opgenomen.

Horizon Forbidden West werd in juni vorig jaar aangekondigd en de laatste keer dat we erover hoorden, stond de game voor dit jaar gepland.

In de game vervolg je het avontuur van Aloy en reis je van Utah naar de grote oceaan aan de westkust van de VS. Volgens de Amsterdamse ontwikkelaar wordt de wereld van de sequel nog mooier en levendiger dan het origineel en zijn er vrijwel geen laadtijden.

De map van de game is dan overigens ook een stuk groter dan Zero Dawn en bevat meren waarin Aloy een duik kan nemen en tegen nieuwe mechanische beesten zal vechten.

Tagged

3 thoughts on “Nieuwe State of Play focust op Horizon Forbidden West

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.