spider-man miles morales

Nieuwe PS5-screenshots voor Spider-Man: Miles Morales

Mis dit niet Nieuws

Spelers die al een PlayStation 5 hebben besteld kunnen zich opnieuw vergapen aan prachtige afbeeldingen van Spider-Man: Miles Morales. In beeld zien we de helden en schurken van de game.

De afbeeldingen zijn afkomstig uit de meest recente publicatie van Game Informer en zijn gerenderd op een PlayStation 5. De meeste afbeeldingen focussen zich op de nieuwe webslinger Miles Morales, maar er worden ook afbeeldingen gewijd aan de schurk Tinkerer en Peter Parker, de andere Spider-Man in New York. Daarnaast zie je een foto van een alternatief kostuum voor Miles.

Wat direct opvalt als je de afbeelding bekijkt, is de geweldige belichting op de PS5 console. De manier waarop licht weerkaatst op objecten, kleding en de kostuums van Miles, hebben we niet eerder gezien op PS4. Nu zijn deze afbeeldingen natuurlijk bedoeld voor perspublicaties en zal het uiteindelijke product op PS5 wellicht wat afwijken, maar als je een pre-order hebt staan voor de PS5 word je er uiteraard heel erg blij van.

Spider-Man: Miles Morales arriveert volgende maand op 12 november voor PS4 en PS5. Check hieronder alle afbeeldingen.

 

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.