GTA Online Target Assault Races

Nieuwe modus aan GTA Online toegevoegd; nieuwe kortingen op voertuigen en wapens

Nieuws

Rockstar heeft weer een nieuwe update voor Grand Theft Auto Online vrijgegeven. Daarin zit een nieuwe modus, genaamd Target Assault Races. Daarnaast zijn er weer kortingen op nieuwe items te scoren.

GTA Online Target Assault Races

In de modus nemen twee teams van twee spelers het tegen elkaar op. Dit keer is het alles behalve een simpele race, maar iets heel anders. Een van de twee neemt de rol als chauffeur en moet zo snel mogelijk langs diverse checkpoints zien te komen, maar daarbij ook rekening houden met degene die de machinegeweer op de wagen gebruikt. Deze kan namelijk punten verdienen door op doelwitten te schieten. Des te kleiner het doelwit des te meer punten je team scoort. Je voelt het waarschijnlijk al aankomen en inderdaad wint het team met de meeste punten. In deze trailer zien we meer van de modus.

Daarnaast krijgen spelers van GTA Online weer korting op nieuwe voertuigen en items. Dat zijn namelijk:

GTA Online

Ten slotte kunnen spelers driedubbel RP verdienen in de modus ‘lift off’ en het maakt niet eens uit hoe hoog je in deze race eindigt. Spelers die dubbele RP en GTA$ willen scoren, kunnen de ‘Observatory’ modus proberen.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.