BioShock, Nieuwe BioShock

Nieuwe BioShock volgens rapportage al sinds 2017 in ontwikkeling?!

Nieuws

Alhoewel 2K Games gisteren een nieuwe studio onthulde voor een nieuwe BioShock, schijnt deze al enige tijd in ontwikkeling te zijn.

De uitgever meldde dat de nieuwe studio bestond uit getalenteerde ontwikkelaars die aan de wieg stonden van deze serie. Toch blijkt dat deze game al enige tijd in ontwikkeling is. Volgens Kotaku begon 2K al in 2015 met een nieuwe BioShock en liet dat doen door Certain Affinity, dat echter na een jaar eraan te werken het project terug moest geven aan de uitgever. Deze zou de game toch liever intern afmaken.

De game werd gereboot en onder codenaam Parkside ontwikkeld door 2K Novato. Deze studio bevindt zich in hetzelfde gebied als Cloud Chamber. Volgens Kotaku gaat het ook om dezelfde game die nu bij de nieuwe studio in ontwikkeling is. Daar wordt dus al sinds 2017 aan gewerkt!

De productie van de game is echter wel flink opgeschroefd. Immers heeft Cloud Chamber een tweede studio in Montreal, die meehelpt met de game. We zijn echter wel benieuwd of deze game dus de live service gamee wordt? Of dat we gewoon weer een lineaire BioShock gaan krijgen. Het zal nog wel even duren voordat we er iets over zullen horen, maar we zullen het uiteraard op de voet blijven volgen.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.