Super Smash Bros: Ultimate

Nieuwe fighter in Super Smash Bros Ultimate nu beschikbaar

Nieuws

Het was al geen geheim meer dat er nog een Japanse franchise zich gaat bemoeien met het slachtveld van Nintendo. De held uit de Dragon Quest reeks wisselt van universum om kont te schoppen van zijn concurrent.

Nintendo had ons eerder al laten weten dat de ‘Hero’ uit de Dragon Quest reeks naar het Super Smash Bros Ultimate character roster zou komen. In de video hierboven legt spiritueel vader Masahuri Sakurai uit wat deze nieuwe held allemaal kan. Omdat de held uit de serie nooit hetzelfde is hebben ze ook verschillende skins toegevoegd. Zo kun je spelen als de held uit het elfde deel, de meest recente. Ook zien we de held uit deel 4, deel 3 en deel 8.

Nu het belangrijkst: wat kan dit niet personage. De held heeft een schild waarmee hij bepaalde projectielen kan blokkeren. Bij een ‘charge attack’ heeft de kans om een critical hit te maken. Dit houdt in dat de tegenstander dubbele schade voor z’n kiezen krijgt.

Zijn B-aanval is Frizz, welke de fans zullen herkennen als een vuur aanval. Hoe langer je deze ingedrukt houdt, hoe sterker deze wordt. Hetzelfde geld voor de ‘side-B‘ aanval: Zapp. Dit is een elektrisch aanval waarbij je je wapen voorziet van elektriciteit en dit middels een zwiep op je tegenstander neerhaalt.

Deze magische aanvallen werken echter niet als je niet genoeg mana (magische krachtpunten) hebt. Je kunt deze in de gaten houden door het metertje boven je portret. Daarnaast krijgen we ook een aantal levels in het thema van Dragon Quest, zoals we ook gewend zijn bij nieuwe personages.

De held is direct beschikbaar, dus check de introductie video snel!

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.