NieR Automata

NieR Automata Game of the YoRHa Edition nu verkrijgbaar

Video

Square Enix laat middels een launchtrailer weten dat NieR Automata Game of the YoRHa Edition verkrijgbaar is voor de pc (via Steam) en PlayStation 4.

Sinds de oorspronkelijke release is NieR Automata in totaal al meer dan 3,5 miljoen keer verscheept en digitaal verkocht. De game wordt wereldwijd geprezen om zijn fantastische mix van razendsnelle, spectaculaire 60fps-gevechten en de diepgaande, meeslepende verhaallijn van director YOKO TARO. NieR Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en levert de perfecte mix van actie en RPG-gameplay in een prachtige, desolate open wereld. Als de androids 2B, 9S en A2 vechten spelers om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers.

De NieR Automata Game of the YoRHa Edition bevat naast de basisgame ook spannende digitale content, inclusief: de 3C3C1D119440927 Expansion DLC, diverse pod designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. Daarnaast ontvangen spelers die de PlayStation 4-versie kopen een Dynamic Theme, 15 PSN-avatars, de Play System Pod Skin en de amazarashi Head Pod Skin. Spelers die de game op Steam kopen ontvangen twee wallpapers.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.