Xbox Wireless Headset

Microsoft onthult nieuwe Xbox Wireless Headset; nu al te pre-orderen

Nieuws

Microsoft heeft speciaal voor zijn nieuwe consoles een nieuwe headset gemaakt. Deze Xbox Wireless Headset kost €99,99, zal vanaf 16 maart verkrijgbaar zijn en is nu al te pre-orderen.

In een bericht op de officiële website onthult het bedrijf de gloednieuwe headset. Deze headset wordt geleverd met aangepaste audiohardware om ruimtelijk geluid mogelijk te maken zonder de CPU van de console te doden. De headset ondersteunt Dolby Atmos en DTs Headphone X, wat betekent dat je realistische en nauwkeurige audio krijgt.

De headset kost net geen 100 euro en is via de website van Xbox al te pre-orderen.

“We hebben veel tijd in de audiotestkamers doorgebracht om te proberen te karakteriseren en te begrijpen hoe de headset audio reproduceert in verschillende kameromgevingen”

, zei projectarchitect en -leider Erik Garcia.

“Het past in je woonkamer, speelkamer en slaapzaal en we willen dat het het beste klinkt voor alle soorten audio. Op dezelfde manier heeft het team gameplay bestudeerd om een ​​geweldig klinkende chat te garanderen, en een gevoelige microfoon om achtergrondgeluiden te voorkomen. “

Senior designonderzoeker Scott Wang voegde toe:

“We hebben geleerd dat gamen een zeer sociale activiteit is. Zeker tegenwoordig, gezien de toestand van de wereld, is gamen en communiceren met anderen een cruciale behoefte. Het team heeft een mensgerichte benadering gekozen om een ​​headset te ontwerpen die onnodige afleidingen wegneemt, zodat spelers zich kunnen concentreren op het spel en hun vrienden. “

De Xbox Series S en X verschenen in november en Microsoft liet onlangs weten dat de verkopen een succes waren. Er werden nog nooit zo veel consoles bij de lancering van een nieuwe Xbox verkocht. Helaas maken ze niet bekend hoeveel er precies verkocht zijn.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

1 thought on “Microsoft onthult nieuwe Xbox Wireless Headset; nu al te pre-orderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.