Melig op zondag Nieuws

Melig op Zondag: Toad is aan de beurt!

Trump, Nintendo, Toad, Stormy Daniels, Melig op Zondag

De laatste tijd lijkt het wel alsof elk Nintendo personage het moet ontgelden op Twitter. #childhoodruinedAGAIN

Wees gewaarschuwd!

Het volgende onderwerp kan als schokkend worden ervaren. Bij mij is opnieuw een stukje jeugdsentiment uiteen gespat. Na Mario’s tepels, Luigi’s piemel en Snake’s kont was het deze week de beurt aan Toad.

Op Twitter waren de hashtags Toad en Mario Kart trending na een interview met pornoactrice Stormy Daniels. Haar aankomende boek ‘Full Disclosure’ beschrijft haar seksuele escapades met Donald Trump. In het boek vergelijkt ze het ‘gevalletje’ van president Trump met ‘the mushroom character in Mario Kart’. Veel mensen op Twitter dachten echter dat de hashtags trending waren door Nintendo zelf. Deze mensen kwamen van een zeer koude kermis thuis, waaronder ik.

Bekijk hieronder de reacties van enkele Twitteraccounts:

Het blijkt maar weer dat mensen zich gauw druk kunnen maken om niets. Een storm in een glas water, of beter gezegd. Een Storm in een glas (Jack) Daniels. Tenminste, wat vind jij van dit soort opgeblazen nieuws? Ik kan er in ieder geval wel hard om lachen 🙂

Ben jij iets raars tegengekomen op het internet dat met games te maken heeft? Laat het ons weten en wie weet komt jouw inzending volgende keer aan bod in Melig op Zondag!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.