Melig op zondag

Melig op Zondag: Super Smash Bros geheimen

Super Smash Bros, Nintendo, Nintendo Switch, Melig op Zondag

De Super Smash Bros series gaan al een tijdje mee. Elke game vanaf de Nintendo 64 bevat een aantal glitches waar misschien niet iedereen vanaf weet.

Super Smash Bros (Nintendo 64)

Het blijft soms wonderbaarlijk om te zien hoe gamers in staat zijn geweest om tot sommige ontdekkingen te komen. In de eerste Super Smash Bros uit 1999 zitten een aantal toffe bugs die makkelijk ook zelf uit te proberen zijn. YouTuber ‘Space Chicken’ legt ze in onderstaande video uit:

Super Smash Bros Melee (GameCube)

In 2001 kwam de volgende game in de series uit. Met meer keuzemogelijkheden in vechters en levels ontstonden er ook meer glitches. YouTuber ‘Aurum’ heeft deze mooi samengevat:

Super Smash Bros Brawl (Wii)

Tussen de GameCube en de Wii game zat maar liefst zeven jaar. In 2008 verscheen Super Smash Bros Brawl voor de Wii. Er is in deze game ook weer genoeg te ontdekken. YouTuber ‘Nintendo Unity’ laat ze hier zien:

Super Smash Bros for 3DS/WiiU (Nintendo 3DS en Nintendo WiiU)

Hoewel de titel van deze laatst uitgebrachte Smash game niet erg origineel is, zijn de glitches dat wel. Echter was het vanaf deze game mogelijk om sommige fouten eruit te patchen met updates. Daarom is het niet zeker of alle onderstaande glitches nog steeds werken (met dank aan YouTuber ‘scykoh’):

In de zomervakantie ga ik zeker aan de slag met al deze grappige/toffe glitches. Jij ook? Hopelijk neemt het genoeg tijd in beslag, zodat het wachten op Super Smash Bros Ulitmate minder lang duurt!

Weet jij een leuk onderwerp voor Melig op Zondag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.