Melig op zondag

Melig op Zondag: Ruik als een gamer

Er komen een hoop vreemde producten op de markt die een graantje proberen mee te pikken van de immer groeiende game industrie. Wij negeren de meeste daarvan, want we willen daar gewoon niet aan meewerken. Deze is zo stom dat we het niet konden laten liggen..

Axe bodyspray, daar is iedereen wel bekend mee, die heeft in Australië en Nieuw-Zeeland een nieuwe lijn gelanceerd die je naar gamer laat ruiken. Sterker nog, naar Xbox gamer. In Australië was het merk ‘Axe’ al bezet en dus is hebben ze daar een andere naam verzonnen, ‘Lynx’. Nu heeft Lynx een exclusieve eigen lijn die wordt omschreven als “een frisse geur met een pulsende groene citrus met boventonen van kaffir limoen en winter citroen. Aromatische kruiden die de middentonen bepalen zijn mint en salie, en houten ondertonen van patchouli en helder hout.” Aldus de slogan zorgt de geur voor een “power up” en “Lift Your Game,” maar dan moet je jezelf wel onderdompelen in de nieuwe geur van een gamer.

Uiteraard staat het internet ondertussen al vol met grapjes over de geur en over Xbox waar vooral PlayStation gamers volop gebruik van maken. “Hebben ze eindelijk ook een Xbox exclusive waar over gepraat wordt” en “De geur van een gamer is toch vooral zweet met chips en cola..” Hieronder nog een paar!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.