Luigi, Mario, Nintendo, Nintendo Switch, Luigi's penis, melig op zondag

Melig op Zondag: Luigi heeft een piemel

Melig op zondag

Het internet (lees; Twitter en Tumblr) ontploft nu bekend is geworden dat Luigi een penis heeft.

Luigi, Mario, Nintendo, Nintendo Switch, Luigi's penis, melig op zondag

Even terugspoelen

Het analyseren van Nintendo karakters lijkt een stroomversnelling door te maken sinds Mario’s ‘Nipplegate’. Tijdens de eerste trailer van Super Mario Odyssey vorig jaar, ontstond er opheffing over een ontblote lichaam van Mario. Het bleek namelijk dat Mario tepels had, wat zorgde voor veel opschudding. In een eerdere Melig op Zondag hebben we hier al aandacht aan besteed.

Na Mario was het de beurt aan Toad. Had Toad een hoed op, of was het champignon-achtige stuk ook een deel van zijn hoofd. Het antwoord op deze vraag werd beantwoord door de producer van Super Mario Odyssey, Yoshiaki Koizumi (de nieuwe Miyamoto!).

Veel werk gestoken in deze zorgvuldige analyse

Luigi kon na deze twee Nintendo karakters niet achterblijven. In de trailer van Mario Tennis Aces waren alle karakters in tennisoutfits te bewonderen. Gebruiker ‘fortooate’ ontdekte bij Luigi een kleine zwelling in de tennisbroek en liet daar een analyse op los. Wat blijkt; Luigi heeft een penis!

http://fortooate.tumblr.com/post/171856038144

Zijn jullie iets bijzonders, grappigs, of geks tegengekomen? Laat het ons weten en wie weet bepaal jij onze volgende Melig op Zondag.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

2 thoughts on “Melig op Zondag: Luigi heeft een piemel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.