Did You Know Gaming, Melig op Zondag, Nintendo, Nintendo Switch

Melig op Zondag: Did You Know Gaming?

Melig op zondag Nieuws

Het is weer lekker warm op deze zondag. Zet daarom de airco aan, neem een koud drankje en ga er lekker voor zitten. In deze Melig op Zondag kijken we naar interessante feitjes over recente Nintendo Switch games. YouTube kanaal DidYouKnowGaming? heeft de onderstaande vier games eens goed doorgespit.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

De eerste game is eigenlijk niet van Nintendo. Echter speelde de Mario series (en later ook de Donkey Kong series) een grote rol in de game. Ubisoft mocht aan de slag met personages van Nintendo vanwege een lange relatie:

Donkey Kong Tropical Freeze (en Returns als bonus)

Vanaf ongeveer de vierde minuut begint de uitleg over de Nintendo Switch game. Het is echter een aanrader om ook even naar het begin te kijken:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Een immens grote game heeft ook een wat langer filmpje nodig. Er komen veel leuke feitjes voorbij, zoals de Korok zaadjes die eigenlijk Korok poep zijn:

Super Mario Odyssey

Last but no least, Mario’s meest uitgebreide 3D avontuur tot nu toe. Er zijn zoveel referenties naar eerdere games. Sommigen hebben jullie vast wel ontdekt, maar een aantal voorbeelden die hier genoemd worden waarschijnlijk niet:

Zelf een tof onderwerp in gedachten voor Melig op Zondag? Laat het ons weten.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.