World War Z

Meer dan 1 miljoen exemplaren World War Z in eerste week verkocht

Nieuws

Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive aangekondigd dat World War Z meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht heeft sinds de launch vorige week op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC.

Saber Interactive CEO Matthew Karch laat met trots weten:

“Saber is extreem blij met de prestatie van de game op alle platformen. Specifiek op PC, waar we ver boven verwachtingen presteren vanwege de ontvangen steun van de Epic Games Store. We blijven weken aan de groei van de game en de community met nieuwe verbeteringen, stabiliteit, updates en bonus gameplaycontent, wat al snel begint met een speciale nieuwe missie voor de Tokyo Episode.”

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.