Mario Golf: World Tour krijgt seizoenpas

Nieuws Video

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de game Mario Golf: World Tour een seizoenpas zal gaan krijgen. Daarmee zul je in totaal 108 nieuwe holes en drie nieuwe personages extra kunnen binnen halen.

De downloadbare content voor het spel wordt uitgebracht in drie aparte pakketten: het Mushroom Pack dat op 2 mei verschijnt. Het Flower Pack dat later in mei beschikbaar komt en het Star Pack dat in juni wordt gereleased. Elk pakket bevat twee nieuwe banen met elk 18 holes en een nieuw speelbaar personage. Spelers ontvangen Toadette bij het Mushroom Pack, Nabbit bij het Flower Pack en Rosalina bij het Star Pack.

Elk pakket komt voor € 5,99 beschikbaar bij Toad’s Booth in het hoofdmenu van het spel. Mario Golf: World Tour-bezitters die al weten dat ze alle drie uitbreidingspakketten willen kopen, kunnen vanaf 2 mei een Three-Pack Set kopen voor de gereduceerde prijs van € 11,99. Bezitters van een Three-Pack Set krijgen toegang tot elk nieuw pakket zodra dit verschijnt en krijgen bij aanschaf als speciale bonus het speelbare personage Gold Mario. Gold Mario heeft een speciale Golden Flower-slag die elke afgelegde yard met munten beloont. Spelers die de drie pakketten los van elkaar aanschaffen, kunnen Gold Mario krijgen als alle pakketten zijn uitgebracht. Daarnaast stelt Nintendo Trial Tournaments beschikbaar aan consumenten die de downloadbare banen graag willen proberen voordat ze tot de aanschaf ervan overgaan. Spelers die het spel bezitten en het Trial Pack downloaden, kunnen deelnemen aan deze online-toernooien.

Ook heeft men nog een trailer vrijgegeven waarin we meer zien van de DLC voor de game. Mario Golf: World Tour verschijnt overigens op 2 mei voor de Nintendo 3DS.

[jwplayer config=”gn” file=”https://www.youtube.com/watch?v=SyonEI7vCfU”]

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.