Assassin's Creed Valhalla goodiepakket

Prijswinnaar Assassin’s Creed Valhalla goodiepakket bekend

Mis dit niet

Ter ere van de release van Assassin’s Creed Valhalla mochten we een goodiepakket weggeven. We hebben een prijswinnaar!

De prijswinnaar van de goodiepakket is Jim geworden. Stuur je even je gegevens naar info@gamingnation.nl zodat we het pakket jouw kant op kunnen sturen!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

2 thoughts on “Prijswinnaar Assassin’s Creed Valhalla goodiepakket bekend

  1. Ik ben aan het wachten op mijn Xbox series x pre-order om deze geweldige game te kunnen spelen. Helaas zit ik niet bij de eerste lichtingen. Hoe leuk zou het zijn als ik alvast in het steelbook zou kunnen kijken en de overige goodies alvast op mijn kamer kan zetten! Erg graag zou ik het goodie pakket ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.