Spyro Reignited Trilogy

Levensgrote, vuurspuwende en pratende Spyro-drone ten ere van release trilogie

Nieuws

Voor de lancering van de videogame Spyro Reignited Trilogy op 13 november heeft Activision de allereerste vuurspuwende en pratende Spyro-drone gemaakt, om beroemde steden en landschappen te bezoeken die sprekend lijken op de bekende levels en thema’s uit de trilogie.

Wie Spyro-drone hoopt te ontmoeten moet daar wel een stukje voor reizen, de drone vertrekt vandaag namelijk vanaf “Stone Hill” in de buurt van New York en zal zijn vlucht vervolgen door de rest van Amerika. Tijdens zijn vlucht maakt Spyro-drone een vlammend bezoek aan zijn oude vriend Snoop Dogg, waar hij persoonlijk een vroeg exemplaar van Spyro Reignited Trilogy komt bezorgen. Fans kunnen de ontmoeting en de verdere reis volgen via social media kanalen, waaronder Instagram, Twitter en Facebook.

In een reactie laat Michelle Fonseca, Senior Product en Marketing Director van Activision het volgende weten:

“We kunnen niet wachten tot fans deze ontzagwekkende, vuurspuwende en pratende Spyro-drone zien en adviseren iedereen hun telefoons in de aanslag te houden, zodat ze Spyro tijdens zijn reis kunnen vereeuwigen. Spyro de Draak is een echte popcultuur-klassieker en we vinden het geweldig om dit geliefde personage naar de fans te brengen voor de lancering van de geremasterde serie, Spyro Reignited Trilogy.”

Spyro Reignited Trilogy is een verzameling van de geliefde games in een nieuw jasje. Spelers kunnen met vuur spelen in de drie, volledig geremasterde, originele games waar het fenomeen mee begon – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon – compleet met meer dan 100 levels, vuurspuwende aanvallen, weelderige omgevingen en vele heerlijk maffe personages.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.