LEGO Harry Potter collectie komt volgende maand naar de PlayStation 4

Nieuws

Warner Bros heeft de collectie van LEGO Harry Potter aangekondigd.

lego-harry-potter

Zeven Harry Potter games in een

Dit is voor de allereerste keer dat de collectie van de LEGO Harry Potter-games naar de PlayStation 4 komen. Delen 1 tot en met 4 en 5 tot en met 7 zijn geremastered en op een disc gezet.

De verzameling is beschikbaar op 19 oktober en brengt de creatieve kracht van LEGO en de uitgebreide wereld van Harry Potter samen. Beleef een spannende reis vol toverspreuken, toverdrankjes, puzzels, toverlessen, magische duels en veel meer, waar zowel jonge als oudere spelers van kunnen genieten. Spelers duiken in het volledige LEGO Harry Potter-avontuur met het verhaal van de zeven boeken en acht films, met verbeterde graphics, omgevingen, belichting, visuele effecten en twee downloadable content packs (DLC). In afwachting van de nieuwe film – Fantastic Beasts and Where to Find Them – is de LEGO Harry Potter Collection het perfecte cadeau voor fans van de steeds uitgebreidere tovenaarswereld van J.K. Rowling. De LEGO Harry PotterTM Collection is beschikbaar voor een adviesprijs van € 49,99.

LEGO Harry Potter: Years 1-4 is gebaseerd op de eerste vier boeken en films: Harry Potter and the Philosopher’s StoneTM, Harry Potter and the Chamber of SecretsTM, Harry Potter and the Prisoner of AzkabanTM en Harry Potter and the Goblet of FireTM, waarmee spelers Harry’s eerste vier jaren op de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry volledig in LEGO-vorm beleven.

LEGO Harry Potter: Years 5-7 neemt spelers mee naar de laatste drie boeken en vier films: Harry Potter and the Order of the PhoenixTM, Harry Potter and the Half-Blood PrinceTM en Harry Potter and the Deathly HallowsTM. Beleef Harry’s laatste jaren op HogwartsTM en ga het gevecht tegen Lord VoldemortTM aan in de ultieme strijd tussen goed en kwaad.

Het Character Pack DLC op de schijf bevat 10 personages: Godric Gryffindor, Harry (Yule Ball), Helga Hufflepuff, Lockhart (Straightjacket), Luna (Lion Head), Peeves, Hermione (Pink Dress), Ron Weasley (Ghoul), Rowena Ravenclaw en Salazar Slytherin.

Het Spell Pack DLC op de schijf bevat 5 spreuken: Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors en Tentaclifors.

Boxshot Wizard file used for creating global boxshots
Boxshot Wizard file used for creating global boxshots
Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.