LEGO City Undercover

LEGO City Undercover viert lancering met trailer

Nieuws Video

Warner Bros en TT Games hebben de launchtrailer voor LEGO City Undercover vrijgegeven. Deze game, die in 2013 voor de Wii U verscheen, is vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

LEGO City Undercover

Chase McCain start de achtervolging in LEGO City Undercover

In LEGO CITY Undercover kunnen zowel fans als nieuwkomers op ontdekkingstocht gaan door de uitgestrekte open-wereldmetropool van LEGO® CITY, met meer dan 20 unieke wijken, autodieven, voertuigen, wispelturige wezens, verdwaalde varkens en honderden objecten om te verzamelen. Ook bevat LEGO® CITY Undercover voor het eerst een coöperatieve modus voor twee spelers, waarin gamers gezamenlijk misdadigers kunnen opsporen.

In een reactie meldt Tom Stone, Managing Director van TT Games:

“LEGO® CITY Undercover is de perfecte game om samen met vrienden en familie te spelen: je lost misdaden op in de dolkomische originele verhaallijn en gaat op verkenningstocht in de uitgestrekte open-wereld.”

Chase McCain is een getalenteerde man. Hij kan kiezen uit acht vermommingen. Elke vermomming heeft unieke vaardigheden en talenten waarmee hij in alle uithoeken kan infiltreren en toegang krijgt tot plaatsen die onbereikbaar zijn voor anderen. Chase wordt vergezeld door officier Frank Honey, hoofd van de politie in Dunby, en paramedicus Natalia Kowalski. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 300 vrij te spelen en speelbare personages die de spelers tijdens hun avontuur zullen tegenkomen. Het spel bevat 15 speciale missies die moeten worden voltooid en combineert grappige en originele verhalen met de kenmerkende LEGO®-humor waar spelers van alle leeftijden dolle pret aan zullen beleven.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.