Launchtrailer Infinity War DLC LEGO Marvel Super Heroes 2 vrijgeveven

Video

 

Warner Bros heeft vandaag de release aangekondigd van het Marvel Avengers: Infinity War DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor € 2,99, voegt een level en personages uit de stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe film van Marvel Studios Avengers: Infinity War, die vanaf 27 april in de bioscopen te zien is.

In dit level vol actie kun je Thanos, een van de gevaarlijkste superschurken uit het Marvel-universum, en zijn genadeloze leger besturen. De Mad Titan en de Children of Thanos zijn Attilan binnengevallen om het op te nemen tegen Black Bolt en de Inhumans. De dreigende groep moet in teamverband de verschillende levels van Attilan voltooien om de troon van Black Bolt te bereiken. De nieuwe vrij te spelen personages Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0, en Groot (Avengers: Infinity War) worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van de basisgame toegevoegd.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. De game zit boordevol kenmerkende LEGO-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.