Ghost Recon Breakpoint

Launchtrailer Ghost Recon Breakpoint vrijgegeven

Video

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar. Spelers die de Gold Edition, Ultimate Edition of Wolves Collector Edition hebben gepre-orderd, gaan vandaag al met de game aan de slag. De launchtrailer van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is hier te bewonderen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een diverse en vijandige open wereld. De complete game is te spelen in solo of coöp tot vier spelers. Het speelveld is Auroa, een mysterieuze eilandgroep waar de meest ontwikkelde technologieën samenkomen met ruwe, ongetemde natuur. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren.

De Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.

Spelers hebben totale controle over de tactische elementen van de uit te voeren missies. Daarnaast is de Ghost volledig aan te passen met duizenden customization-opties. Er staat een ijzersterk post-launch contentplan klaar voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Nieuwe verhaallijnen, classes en andere features worden regelmatig toegevoegd.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Houd de site in de gaten voor de review!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.