Death Stranding sequel, Kojima

Kojima zou een eventuele sequel op Death Stranding heel ‘anders’ maken

Nieuws

Kojima ziet het wel zitten om wederom met Norman Reedus sameen te werken, maar als dat een Death Stranding sequel wordt, gaat er wel een hoop veranderen.

Death Stranding werd nooit gemaakt met het idee dat dit een nieuwe serie zou worden. De game is iets anders dan je verwacht, maar wist onze Boyd erg te overtuigen. Echter is het niet een game waarvan je vanuit kunt gaan dat er verder aan het verhaal wordt gewerkt.

Daar is ook Hideo Kojima het mee eens, die laat weten dat hij ‘helemaal vanaf scratch’ zou beginnen, als hij ooit een sequel zal maken. Echter ging hij daar niet verder op in. Wel weten we dat hij deze game graag met Norman Reedus zou maken, aangezien hij daarmee bevriend geraakt is sinds ze begonnen de scenes voor de game op te nemen.

Kojima liet eerder al doorschemeren graag aan een ‘enge horrorgame’ te willen werken. Wellicht dat dit wel de insteek wordt voor een opvolger van Death Stranding. Immers was hij bij Konami ook bezig om een nieuwe Silent Hill te maken.

We zullen er in ieder geval nog wel even op moeten wachten. We zijn sowieso benieuwd wat Kojima gaat doen. Immers heeft de studio ook interesse om een film te gaan maken. Zodra we iets horen, laten we je het uiteraard weten!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.