Death Stranding, Guerrila Games, Kojima, Decima Engine

Kojima Productions werkt aan zijn volgende game

Nieuws

Death Stranding ontwikkelaar Kojima Productions is begonnen met hun volgende game.

Ludvig Forsell, de audiodirecteur van de studio, laat op Twitter weten dat hij voor het eerst opnamen maakte tijdens de COVID-19 coronaviruspandemie voor een ‘niet bekendgemaakt project’. Daarnaast meldt de geluidsspecialist dat hij ‘superblij was met de resultaten’.

De ontwikkelaar is overigens ook nog op zoek naar een aantal ontwikkelaars van reclameprogrammeur, artiest, game- en sounddesign, schrijver, projectmanager tot diverse producerrollen.

Het is nog niet helemaal duidelijk waar Kojima Productions aan werkt, maar eerdere Tweets van Kojima deden vermoeden dat er aan een sequel van Death Stranding gewerkt wordt. Kojima heeft overigens wel laten weten dat als er een sequel komt hij met een frisse start wil beginnen.

Die frisse start zou overigens niet hoeven te betekenen dat er geen rol voor Norman Reedus is. De Walking Dead-acteur, die zijn gelijkenis uitleende aan Sam Porter Bridges liet namelijk weten zo weer met Kojima samen te werken.

Death Stranding verscheen vorig jaar november voor de PlayStation 4 en werd enorm gewaardeerd in onze review. In juni van dit jaar verscheen de game ook op de pc.

Wat hopen jullie dat Kojima Productions aan het ontwikkelen is? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.