Marvel Spider-Man PS4 image

Je kunt nu je save files van Spider-Man overzetten naar PS5

Nieuws

Fans hebben er gelukkig niet al lang op hoeven te wachten, want nog geen week na de launch van de PlayStation 5 kun je er de save files van Spider-Man naar overzetten.

De update is al sinds gisteren verkrijgbaar en geeft niet alleen de optie om je opslagbestand over te zetten, maar verhelpt ook wat bugs en brengt zelf wat nieuwe content naar zowel de PlayStation 4 als 5-versie van de game.

Om je save file over te zetten, moet je eerst patch 1.19 binnenhalen op de PlayStation 4. Naast deze feature brengt het ook de drie outfits die de PlayStation 5 remaster met zich mee brachten. Dat zijn de Armored Advanced Suit, de Arachnid-Rider Suit en de Amazing Suit.

Zodra je de patch hebt geïnstalleerd, zal er in de menu een optie komen te staan voor het overzetten van de data. Dit moet je doen voor je de save file in de PlayStation 5 versie kunt zien.

Deze verschijnt namelijk pas op het moment dat je dit gedaan hebt en patch 1.001 voor de PS5-versie hebt ge├»nstalleerd. Deze fixt daarnaast ook de ‘Rest modus bug’ en verbeterd de kwaliteit en prestaties van de ray-tracing reflecties.

Mocht je jouw PlayStation 4 kun je die versie van de game downloaden op je PlayStation 5 dankzij diens backwards compatibility functie. Al kan het zijn dat je jouw PlayStation 5 even moet opnieuw moet starten na het installeren van de patch.

Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.