Knights and Bikes releasedatum

IndieNation: Knights and Bikes

IndieNation

Triple A games geven vaak veel geld uit aan het promoten van hun game. Hierdoor komt de game vaker in het nieuws om de verkoop extra te stimuleren. Indie ontwikkelaars kunnen minder gebruik maken van deze middelen en besteden het geld vooral aan de game zelf. Daarom lichten wij af en toe een veelbelovende indie game uit, met deze keer; Knights and Bikes.

Knights and Bikes is een hand-geschilderde action-adventure game gemaakt door twee veteranen van Media Molecule. Als nieuwe studio ‘Foam Sword’ zijnde, zijn ze druk bezig om Knights and Bikes te maken.

In de game nemen spelers de rollen van Nessa en Demelza aan om een fictief Brits eiland te verkennen op hun fietsen. Ze zullen onder andere schatten, mysteries en problemen vinden. Uiteindelijk leidt dit tot het punt dat de twee helden het oude eiland van de moderne tijd moeten redden.

Ze zullen het gevaar tegemoet trappen, dreiging met frisbees, waterballonnen te lijf gaan. Oh en alles wat je kan bedenken dat kinderen kunnen.

Knights and Bikes komt naar PlayStation 4 en PC en heeft een singleplayer en co-op, zowel online als offline. Er is nog geen releasedatum indicatie.

Tagged
Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.