Eastward, Nintendo Switch, Chucklefish, Pixpil Games

IndieNation: Eastward – een waar indie pareltje!

IndieNation Mis dit niet

Soms brengt een indie ontwikkelaar een game bij ons onder de aandacht of vinden wij er toevallig één. Veel van deze kleine uitgevers hebben geen groot budget om aan promotie te besteden. Alles gaat op aan de ontwikkeling van hun pareltje. Daarom zetten wij af en toe zo’n game in de spotlights. In deze IndieNation is dat Eastward van ontwikkelaar Pixpil Games.

Kruising tussen Ocotopath Traveler en Pokémom

Wat ziet Eastward er prachtig uit. De trailer zuigt ons helemaal in het verhaal, dankzij de toffe vintage-achtige soundtrack. Ontwikkelaar Pixpil Games heeft voor een gouden combinatie gekozen. De RPG elementen uit Octopath Traveler met een Pokémon-achtige ontdekkingssausje. Tenminste, daar doet de trailer mij in ieder geval aan denken.

In Eastward probeer je de wereld die in puin ligt weer wat op te knappen. Dit doe je door op plekken met anderen te praten, opdrachten te vervullen en vijanden te verslaan. Helaas moeten we nog even geduld hebben, want Eastward verschijnt op 16 september op de Nintendo Switch en Steam. Ga jij deze game halen? De game is trouwens als preorder met korting te krijgen.

Eastward, Pixpil Games, Chucklefish, Nintendo Switch

Pixpil Games, Chucklefish, Nintendo Switch, Eastward

Eastward, Chucklefish, Pixpil Games, Nintendo Switch

Heb jij een game die perfect bij IndieNation zou passen? Laat het ons weten in de reacties.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.