PlayStation 4 Pro

Hoe zit het met de voorraden van de PlayStation 4 Pro?

Nieuws

Na onze speculatie dat er mogelijk een nieuwe versie van de PlayStation 4 Pro kan komen, hebben we diverse retailers gemaild om te vragen naar de voorraden van de console.

We kregen bij de meeste retailers helaas niks te horen over wat de reden was van de tekorten in de voorraden. Meeste wezen ons op de functie ‘op de hoogte houden’ om te horen wanneer de PlayStation 4 Pro weer leverbaar zou zijn. Coolblue liet ons twee weken geleden weten dat de console over één week weer leverbaar zou zijn, maar daar is tot op heden geen verandering in gebracht.

Game Mania kwam daarentegen met wel wat interessante informatie, namelijk begin juni zou de console weer in de verkoop zijn. De reden dat ze geen voorraad meer hadden, was het feit dat ze niks van Sony geleverd kregen.

Ook Nedgame liet wat meer weten en de woordvoerder heeft “gehoord” dat er mogelijk pas eind juni nieuwe voorraad zal komen. Echter wist hij niet te vertellen wat nou precies de reden.

Hierdoor hebben we nog steeds niet uit kunnen sluiten of er nou wel of niet een nieuwere model van de PlayStation 4 Pro komt, maar het is wel opvallend dat er in juni nieuwe voorraad verwacht wordt, toch?

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

6 thoughts on “Hoe zit het met de voorraden van de PlayStation 4 Pro?

  1. Bij Gamemania gaven ze aan dat er waarschijnlijk een nieuwe bundel aankomt. Ik hoop op de ps4 pro slim met verbeterde en stillere koeling. En de bundel met 2 controllers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.