State of Play, Hitman VR, Godfall

Hitman VR aangekondigd, Godfall en meer getoond tijdens State of Play

Mis dit niet

De State of Play is alweer ten einde, maar als je het niet gezien hebt, ben je hier op het juiste adres. We hebben namelijk alle nieuwtjes voor je op een rijtje gezet.

We wisten dat we qua nieuws over de PlayStation 5 nagenoeg niks hoefden te verwachten. Er werd daarentegen nog wel het een en ander qua games laten zien.

Zo werd Godfall weer getoond en kregen we weer een nieuwe blik op de combat uit de ‘hack-and-slash looter’. Zo kregen we de Dual Blades en de Longsword in actie te zien.

Meer PlayStation 5 nieuws/trailers

De opening was er in de vorm van een uitgebreide look op Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Er werd niet alleen getoond welke powers de maskers allemaal geven, maar ook welke personages speelbaar zijn.

Ook kregen we te zien dat de Hitman trilogie in VR speelbaar wordt in Hitman 3. De trailer was kort, maar krachtig.

Er werd tijdens de State of Play nog veel meer getoond en dat hebben we even in een kort lijstje voor je samengevat:

Dat was alweer de samenvatting van de State of Play. Hebben jullie nog leuke verrassingen voorbij zien komen? Laat het ons weten in de reacties!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

2 thoughts on “Hitman VR aangekondigd, Godfall en meer getoond tijdens State of Play

  1. [chagrijn:] Noem mij maar een ouwe wetse zak, maar ik word echt niet happy van al die VR aandacht. Ik heb liever gewoon normale games die eens bug-free uitgebracht worden. Kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een game gekocht heb die bij release gewoon fatsoenlijk was. [/chagrijn]

    1. Ik snap wat je bedoeld, maar over naar mijn idee waren de Hitman games bij launch toch wel degelijk. Ik heb zelf een PlayStation VR, dus was wel blij dat er nog wat meegedaan wordt. Ben benieuwd hoever Sony met de PlayStation 5 in de buurt kan komen van de huidige VR-brillen voor de pc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.