Het nieuws van vandaag: 9 september 2014

Nieuws

Vandaag, dinsdag 9 september, is het alweer 15 jaar geleden dat de SEGA Dreamcast verscheen. Heb jij er nog eentje thuis liggen onder een dikke laag stof of ben je afkomstig uit het PS2-tijdperk van gaming? In beide gevallen ben je natuurlijk weer van harte welkom bij de dagelijkse nieuwssamenvatting, waar weer van alles langskomt.

Headlines

 

We beginnen met de prijsvraag om Sacred 3 te winnen. Meedoen is te makkelijk voor woorden, dus waar wacht je nog op? Wees er wel snel bij, want vrijdag maken we de winnaar al bekend.

 

Dan treurig nieuws voor mensen die nog afhankelijk zijn van een PS3 of Xbox 360. Middle-Earth: Shadow of Mordor zal een maand later pas naar jullie consoles komen, aldus Warner Bros.

 

Als je ervan houdt om games te spelen van weleer en het aandurft om jezelf een retrogamer te noemen, is de Retro Game Experience misschien iets voor jou. Deze vindt plaats in Hilversum van 12 t/m 14 november.

Overig nieuws

Overig nieuws

’#HOWWILLYOUSURVIVE?’ is een serie korte trailers van Alien: Isolation, die tot de release zal lopen. Hierbij het eerste deel:

De andere drie video’s van vandaag komen van drie verschillende uitgevers:

Dan rest me alleen nog om jullie een fijne nacht toe te wensen. We zien je morgen weer terug met meer nieuws, maar niet voordat ik je er even op wijs dat je niet netjes achter de pc zit…

pc houding

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.