Het nieuws van vandaag: 29 april 2014

Nieuws

Allen juich! Allen wees vrolijk en bedien uwzelf van jolijt! Het is weer dond…. eh… wat? Oh, het is dinsdag? Maar mijn favoriete dag is donderdag. Naja, de dinsdag van vandaag was ook wel awesome. Check de hoogtepunten hier.

Headlines

the-wolf-among-us-review-2-610x343  Review The Wolf Among Us.Momenteel zijn er drie episodes uit van The Wolf Among Us. Deze episodische point-and-click adventure video game, ontwikkeld door Telltale Games, is gebaseerd op de stripboekserie Fables van Bill Willingham. De videogame speelt zich af voor de gebeurtenissen in de stripboekserie.
 De Nederlandse winkelketen Primera zal binnenkort starten met de verkoop van digitale PlayStation-content. Je zal in de winkel je gewenste downloadable content kunnen kiezen en betalen, waarna je een kassabon krijgt met de code. Die code kun je dan weer inlossen in de PlayStation Store, zodat je van de content kan genieten. rsz_primera-winkel-ameland2c71a3c43d81ccbcf7be727304280f06
Daylight-2014-Game-Logo-Wallpaper (1) Review Daylight Er is een nieuwe tactiek binnen het survival-horrorgenre om spelers de stuipen op het lijf te jagen. Amnesiaen Slenderman pasten deze al met succes toe. Door een duistere setting lopen terwijl je elk moment door een of andere abominatie aangevallen kan worden is namelijk heel erg eng, maar het wordt nog veel enger als je dit ongewapend moet doen.

Overig nieuws

Overig nieuws

Er waren vandaag ook weer wat leuke video’s. Wolfenstein, baby!

[jwplayer config=”GN” file=”https://www.youtube.com/watch?v=aNSnw7dLraw”]

Hier volgt een lijst van alle andere video’s. Niet te veel kwijlen als je ze bekijkt.

Dat was het voor vandaag. Ga snel slapen, want hoe sneller je slaapt, hoe sneller het de volgende dag is. Weer een dag met game nieuws!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.