Het nieuws van vandaag: 25 februari 2014

Nieuws

Op deze – altijd lastige – dinsdag hadden we weer genoeg te melden, maar vandaag stond voornamelijk in het teken van LEGO The Hobbit. Mocht je niks hebben met de blokkengame, niet getreurd. Ook jouw gamershart zal sneller gaan kloppen bij het lezen van ‘het nieuws van vandaag’.

Headlines

Gamingnation is enige tijd geleden hands-on gegaan met het nieuwste blokkenavontuur van TT Games: LEGO The Hobbit. Wat onze voorlopige conclusie is, kun je hier lezen. Ook kun je daar nieuwe screenshots checken!
Ook hielden wij een interview met producer James Norton over diezelfde game en stelden hem wat pittige vragen. Toch gaf hij met plezier antwoord op onze kritiek en daaruit kwamen nieuwe details naar voren.
Hoewel we ook erg toffe indie-ontwikkelaars in huis hebben, is Killzone-ontwikkelaar Guerilla Games toch een beetje de trots van ons landje. De studio zegt al 2,5 jaar aan een nieuwe game te werken. Het gaat om nieuw intellectueel eigendom, dus we zijn benieuwd wat het precies gaat worden!

Ander nieuws

Video's

Één van de beste games van 2013 vonden wij The Last of Us. Daarom vinden wij een ‘making of’-documentaire ook tof en we hopen dat jullie Grounded: The Making of The Last of Us hieronder ook een kans geven!

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=R0l7LzC_h8I”]

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Genoeg video’s om je nog even zoet te houden dus, maar denk erom dat je morgen fris weer op moet! Alvast welterusten en we zien je na het slapen weer terug.

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.