Het nieuws van vandaag: 21 januari 2015

Nieuws

De eerste maand van het jaar is alweer ruim over de helft en de winter lijkt zich aan te melden. Mocht je vandaag om een of andere reden geen tijd hebben gehad om het nieuws te checken, hebben wij het weer even voor je op een rijtje gezet!

Headlines

 

De eerste gratis update voor The Crew is vanaf vandaag verkrijgbaar en daarmee is het mogelijk om met onder andere de Aston Martin V12 Zagato, 2013 SRT Viper GTS en Abarth 500 aan de slag te gaan. Wat er nog meer in zit, lees je in dit bericht!

 

Robert Bowling werd natuurlijk bekend van de Call of Duty-franchise, maar begon 2 jaar geleden zijn eigen studio genaamd Robotoki. De ontwikkelaar was inmiddels al bezig met het ontwikkelen van een game, maar mede dankzij het niet kunnen vinden van een uitgever ervoor heeft men toch de stekker uit het bedrijf moeten trekken.

 

Het lijkt erop dat we de eerste teaser voor Quantic Dream‘s PlayStation 4-game hebben gevonden. Of proberen we nou gewoon dingen te zien die er niet zijn?

Overig nieuws

Overig nieuws

Volgende maand verschijnt een van de meest geanticipeerde PlayStation 4-titels voor dit jaar. Ready at Dawn komt dan namelijk met The Order: 1886 en vandaag komt men met een trailer op de proppen waarin men wat meer van het verhaal laat zien.

Dat was hem alweer voor vandaag. Welterusten en tot morgen!

Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.