Het nieuws van vandaag: 20 januari 2015

Nieuws

Daar zit je dan, op de bank of wellicht lig je al heerlijk op je zachte matras in te dommelen terwijl je dit leest. Op dat laatste staat voor mij de doodstraf, aangezien ik keihard aan het werk ben in mijn nachtdienst.

Headlines

 

Als je jouw Wii U of games voor de 3DS nog wilt registreren en een leuk presentje uit wilt zoeken, moet je er snel bij zijn. Club Nintendo staat namelijk op het punt te verdwijnen. Hoe dat zit lees je hier.

 

Het mag geen verrassing heten dat het PlayStation Network er tijdens de Kerst uit lag. Sony biedt ontevreden klanten vanaf vrijdag een presentje aan om het goed te maken: 10% korting in de Store!

 

In ieder mens schuilt wel een beetje masochisme, iedereen wil een ander wel eens pijn doen. Gelukkig hoef je niet écht die gast in elkaar te slaan, maar kun je onschuldige pretparkbezoekers de rit van hun leven geven in ScreamRide. Dat kan vanaf 3 maart.

Overig nieuws

Overig nieuws

De releasedatum van de magische game Ori and the Blind Forest werd vandaag bekend. Vanaf 11 maart kun je op zowel de pc als de Xbox One met deze game aan de slag. Word je enthousiast van deze trailer?

Dan waren nog twee bijzonder toffe video’s te checken vandaag:

 

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.