Het nieuws van vandaag: 15 april 2014

Nieuws

Welkom bij je dagelijkse dosis gamenieuws, voor zover je vandaag nog niets hebt kunnen volgen. Geen spectaculaire aankondigingen, wel leuke en minder leuke nieuwtjes en toffe trailers. De laatste weken lijkt de stilte voor de E3-storm te zijn ingegaan. Ontwikkelaars en uitgevers proberen hun geheimen tot de beurs goed te bewaren. Toch lukt dat niet altijd…

Headlines

Hou je van verzamelen, draken, speelgoed of al het voorgaande? Activision zal later deze maand hun Skylanders-game voor 2014 onthullen. Wat staat ons deze keer te wachten?
Het lijkt erop dat Interceptor Entertainment en 3D Realms toch een Duke Nukem-game mogen maken. Hoewel er strijd is om de licentie van The Duke, is er een nieuwe teaserwebsite gelanceerd.
Triest nieuws voor PC-gamers die zitten te wachten op Dark Souls II. Vanuit diverse bronnen komen berichten dat de actie-RPG een week is uitgesteld voor dat platform.

Overig nieuws

Overig nieuws

Misschien wel Ubisofts meest creative geest, Michel Ancel, kwam in de onderstaande video aanzetten met concept art van Beyond Good & Evil 2. Aanschouw de vernieuwde Jade!

[jwplayer config=”gn” file=”https://www.youtube.com/watch?v=XqeBgzaWQYg”]

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Al met al een vrij kalme dinsdag vandaag. Terwijl jullie dit lezen, ben ik een nachtdienst aan het draaien. Gelukkig mogen jullie zo wel gaan slapen, als je tenminste niet nog heel even gaat gamen. Heel even dan. Vooruit dan maar…

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.