Het nieuws van vandaag: 12 maart 2014

Nieuws

Hier is weer de samenvatting van het nieuws, traditioneel laat op woensdag! Het lijkt erop dat de woensdag vervloekt is voor deze redacteur, aangezien de internetdwergen in mijn DNS-poort niet mee wilden werken! Er was misschien niet erg veel nieuws, maar wel zeer interessant nieuws!

Headlines

We beginnen met wat goed nieuws….als je een beestachtige computer hebt. De minimale systeemeisen van Watch_Dogs zijn bekendgemaakt! We hadden kunnen verwachten dat het spel nogal wat zou vragen van je PC, maar de minimale benodigdheden lieten mij toch wel even slikken…
Alle fans van Call of Duty opgelet: er is een uitverkoop van alle Call of Duty-spellen in de Playstation Store! Alle Call Of Duty-spellen die op de PS3 zijn uitgekomen, zijn nu tijdelijk een stuk goedkoper. Ook kan je Call of Duty: Ghosts en Call of Duty-DLC voor de PS4 voor een zacht prijsje downloaden. Mis het niet!

Ben je meer een fan van de spellen van Naughty Dog? Kijk dan hier om een uur lang alles te horen van de ontwikkelaar. Alles wat je zou willen weten over de makers van onder andere Crash Bandicoot enUncharted wordt namelijk verteld in een interessante presentatie!

Ander nieuws

Video's

Wie kan momenteel nou niet wachten om Dark Souls II te spelen? Ik kan in ieder geval niet wachten! Gelukkig is er een tweede launchtrailer vrijgegeven om mij en vele anderen nog gekker te maken. Geniet ervan!

[jwplayer config=”gn” file=”https://www.youtube.com/watch?v=r9FpoWkX8xE”]

Natuurlijk waren er nog veel meer video’s te bekijken op woensdag:

Lekker veel openings- en launchtrailers dus! Geniet nog van het heerlijke weer vandaag en tot de volgende keer!

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.