Halo Infinite, Xbox One, Xbox Series X, games 2020

Halo Infinite verschijnt mogelijk op 15 november?!

Gerucht

Er is een afbeelding gevonden waarop de mogelijke releasedatum van Halo Infinite staat. Alhoewel het een opmerkelijke datum is wordt er op diezelfde dag wel een jubileum gevierd.

De releasedatum die door een Redditor werd gespot, ziet er overigens niet geheel overtuigend uit en waarom zou Microsoft deze niet al tijdens de Game Awards hebben aangekondigd als ze dit al wisten?!

Daar komt ook nog bij dat 15 november op een maandag valt en dat niet een dag is waarop normaal gesproken een triple AAA game verschijnt. Echter zijn er ook wat verzachtende omstandigheden, want op 15 november 2021 is het namelijk precies 20 jaar geleden dat de eerste Halo verscheen. Iets wat al eerder door 343 Industries’ Bonnie Ross werd aangehaald toen bekend werd dat de game in de herfst van 2021 zou verschijnen.

Halo Infinite zou oorspronkelijk als launchgame voor de Xbox Series-consoles verschijnen, maar werd uitgesteld nadat de game uitgebreid werd onthuld. Deze onthulling zorgde voor flink wat feedback en dit heeft er dus mede voor gezorgd dat de game met een jaar uitgesteld werd.

Het leverde ook nog wat leukere dingen op, want veel gamers vonden vooral het optreden van ‘Craig the Brute’ opmerkelijk. Dit was voor Microsoft reden genoeg om van het personage een officieel mascotte te maken.

Wat denken jullie? Zou het zo maar kunnen dat Halo Infinite op 15 november verschijnt? Of geloven jullie het niet?

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.