RC Bandito GTA Online

GTA Online spelers kunnen tot 1 miljoen GTA$ scoren in februari

Nieuws

Rockstar deelt in februari weer beloningen uit voor spelers die wekelijks inloggen in GTA Online. Deze maand kunnen zij maar liefst één miljoen GTA$ bijschrijven op hun in-game bankrekening.

Het enige wat je daarvoor dus hoeft te doen, is in de weekeinde van februari in te loggen in GTA Online. Voor elk weekend dat je dit doet, wordt er 250k GTA$ op je Maze Bank-account toegevoegd.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook de kleine RC Bandito toegevoegd, die nu verkrijgbaar is bij Southern San Andrea Super Autos en klaar is voor aanpassingen in de Arena Workshop. Voeg Kinetic en EMP mines, liveries, verticale jump mogelijkheden en meer toe en neem dit mee in Free Mode of spring in een van de acht gloednieuwe RC Bandito races, die allemaal tot 6 februari Dubbel GTA$ & RP leveren.

Uiteraard zijn er ook weer veel kortingen te scoren op panden, voertuigen en meer. Voor al deze kortingen raden we je aan de Newswire even door te nemen.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

6 thoughts on “GTA Online spelers kunnen tot 1 miljoen GTA$ scoren in februari

  1. Ik speel al een tijdje niet meer maar ‘vroeger’ duurde het meestal 2 weken na het event voordat het werd gestort. Maar 250k GTA$ is sowieso niet echt veel hoor, dat is wisselgeld. Gewoon het spel spelen en je verdiend het met gemak zelf ook bij elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.