Santa Monica, God of War

God of War-ontwikkelaar Santa Monica zoekt personeel voor onaangekondigde game

Nieuws

Sony Santa Monica werkt niet alleen aan God of War: Ragnarok, maar heeft blijkbaar ook nog een tweede project in ontwikkeling.

De studio heeft namelijk een Tweet geplaatst waarin men te kennen geeft dat de ontwikkelaar op zoek is naar een art designer voor een onaangekondigde game.

Sony Santa Monica meldt echter verder niks meer over de game, maar het is interessant dat de studio bevestigd dat het om een ​​onaangekondigd project gaat. Het volgende publiekelijk bekende project van de ontwikkelaar is een vervolg op de God of War PS4-reboot, genaamd Ragnarok, die vorig jaar officieel werd onthuld. Ragnarok komt ergens dit jaar naar PS5 en mogelijk PS4.

De vacature geeft aan dat Santa Monica Studio twee games in ontwikkeling heeft, wat groot nieuws is, aangezien de verschillende first-party teams van Sony zelden aan meer dan één project tegelijk werken.

Sony voert momenteel de productie van een aantal onaangekondigde first-party games op. Met het project van Santa Monica in gedachten, is er ook het onlangs ontdekte San Diego-team, dat schijnbaar aan een Uncharted-vervolg werkt. Naughty Dog en Sucker Punch nemen ook mensen aan voor hun volgende projecten.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.