Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands launchtrailer verwelkomt je in Bolivia

Video

Ubisoft geeft de launchtrailer van Ghost Recon: Wildlands vrij. Daarin zien we welke vijand je opwacht in het fictieve Bolivia.

bolivia Ghost Recon Wildlands

Strijd tegen de Santa Blanca kartel in Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon Wildlands is een militaire shooter, ontwikkeld door Ubisoft Paris in samenwerking met andere Ubisoft studio’s. De game die van begin tot eind speelbaar is in singleplayer of met 4 spelers in online coöp. Spelers voltooien missies op de manier die zij willen en zien hoe de wereld op hun acties reageert.
Sluip ’s nachts rond, val vijandelijke kampen bij dageraad binnen of werk samen om meerdere vijanden met één gesynchroniseerde actie neer te halen. Elke keuze heeft een gevolg, waardoor spelers moeten improviseren en hun snode plannen moeten aanpassen om te kunnen slagen.

In Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ontdekken spelers een fictief Bolivia in de nabije toekomst, waarin ze de taak krijgen met alle nodige middelen een einde te maken aan het Santa Blanca drugskartel. Achter vijandelijke linies sporen ze doelwitten op en ontdekken ze nieuwe informatie door gebruik te maken van meer dan 60 voertuigen, waaronder auto’s, motoren en helikopters.

Om het kartel neer te halen, moeten ze zich een weg banen naar El Sueño, Santa Blanca’s meedogenloze leider. Dit kan enkel door elke schakel neer te halen en allianties tussen drugsbaronnen en de corrupte overheid te verbreken.

De game is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.