Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint officieel aangekondigd

Nieuws

Ubisoft heeft, zoals verwacht, Ghost Recon Breakpoint aangekondigd. In de tactische shooter gaan spelers naar het fictieve eiland Auroa.

In de game neemt een groep voormalig ex-Ghost soldaten (onder leiding van The Punisher-acteur John Bernthal) het eiland gelegen in de Pacifische Oceaan over. Dit eiland is het centrum waar alle drones gemaakt worden en nu het in handen is van the Wolves is het de ‘meest gevaarlijke plek op aarde’.

Aan jouw en je team dus de taak om de vijand uit te drijven, maar aangezien jouw team in de minderheid is, zal het nog een pittige strijd op gaan leveren. Bovendien zijn jullie nu niet gewenst op het eiland en zullen worden opgejaagd.

Auroa bevat verschillende oppervlaktes, van ijzige gebergtes tot jungles en zelfs een vulkaan aan toe. Spelers zullen de game alleen of met drie andere spelers kunnen spelen. De game kent een aantal vernieuwingen qua gameplay, waaronder het feit dat wanneer je beschoten bent, je daadwerkelijk ook moeilijker zult kunnen bewegen. Ook zagen we in de gameplay-trailer de mogelijkheid om je in het zand te ‘begraven’ zodat vijanden je voorbij lopen.

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.