Crash Bandicoot N Sane Trilogy review 1

Geruchten over nieuwe Crash Bandicoot steken de kop op

Nieuws

Veel mensen zullen waarschijnlijk blij worden van een nieuwe Crash Bandicoot-game. Die mensen zullen dan gelukkig verrast zijn dat er precies daarover geruchten opgekomen zijn.

Een van die geruchten is een recente Time to Play advertentievideo van Sony. Hier is Crash in te zien. Nu is dat niet zo vreemd, maar het gaat echter om een van de maskers die met hem te zien is. Schijnbaar is dit een masker dat nooit eerder getoond is. Dit riep natuurlijk vragen op, waardoor een fan op Twitter hierover begon tegen Nicholas Kole. Dit is de character designer van ontwikkelaar Toys for Bob. Kole antwoordde met een vragende emoji, wat natuurlijk alleen maar voor meer speculatie zorgde.

Daarnaast zijn er in het Verenigd Koninkrijk bussen gezien met advertenties over Crash Bandicoot. Dit ontwerp van het personage lijkt iets anders te zijn dan eerdere versies. Dan is er als laatste nog een 4Chan post die beweert dat er volgende maand een nieuwe Crash aangekondigd zal worden. Een verwachte releasedatum is dan ergens in 2020. Nu lijkt dit een heel onbetrouwbare bron, maar vergeet niet dat deze ook juiste voorspellingen had gemaakt over de N-Sane trilogie en Crash Team Racing Nitro Fueled.

Dit kunnen natuurlijk allemaal geruchten zijn, maar interessant is het in ieder geval zeker. Mocht er inderdaad een nieuwe Crash Bandicoot aangekondigd worden, dan lees je het natuurlijk hier.

Tagged
Niek Vink
Oprichter, redacteur en columnist van Gamingnation Volg zijn Twitter-account op @NiekVink1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.