Gerucht

Zijn dit de DLC-personages van Super Smash Bros Ultimate?

Super Smash Bros Ultimate

Mogelijk weten we al welke personages er worden toegevoegd aan Super Smash Bros Ultimate via DLC. Een anonieme bron heeft deze informatie uitgelekt via 5Channel.

Het gaat niet om een twijfelachtige bron, aangezien hetzelfde persoon ook al de Joker had voorspelt als DLC-personage. Door middel van datamining is ontdekt dat verschillende personages worden vernoemd onder codenamen.

Zo is ontdekt dat Erdrick van Dragon Quest in de data te vinden zou zijn onder de codenaam Brave, inclusief een aantal alternatieve kostuums. Dit komt overeen met de geruchten dat er Dragon Quest-spellen zullen worden uitgebracht voor de Nintendo Switch, wat het personage relevant zou maken.

Ook wordt het hoofdpersonage van Ninja Gaiden, Ryu Hayabusa, verwacht als vechter. Dit gaat hand in hand met de geruchten dat er een Ninja Gaiden-spel zal uitkomen op de Switch wegens het dertigjarige bestaan van de franchise.

Tevens bestaat ook het gerucht dat Steve van Minecraft zal worden aangekondigd tijdens de E3 van 2019, wat zal helpen bij het promoten van Minecraft Dungeons. Twee van zijn alternatieve kostuums zullen Alex en Master Chief zijn.

Als laatste werd ook Doom Guy van de Doom-franchise genoemd als laatste DLC-personage, die ook zal worden aangekondigd tijdens de E3. Eén van zijn kostuums zou zijn pak uit Doom64 zijn.

Hoewel deze geruchten geloofwaardig zijn, is het maar de vraag of Doom Guy en Steve DLC-personages zullen worden. Geen enkel personage uit alle Super Smash Brothers-spellen komen namelijk van westerse ontwikkelaars of bedrijven.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.