Gerucht

Zal Assassin’s Creed: Comet zich afspelen in Rome?

Terwijl bezitters van een PC of een next-gen console zich eind dit jaar kunnen bezighouden met Assassin´s Creed: Unity, kunnen bezitters van een PS3 of Xbox 360 genieten van Assassin’s Creed: Comet. Hoewel er nog weinig bekend is gemaakt over het spel, weten we wellicht al waar het spel zich zal afspelen. De bedenker van Assassin’s Creed, Jade Raymond, heeft het namelijk in een interview gehad over zowel de Franse Revolutie (waar Assassin’s Creed: Unity ) en het Oude Rome. Zij zei het volgende:
[quote]But then there is an additional element of getting to relive and play a role in these pivotal moments in history. We work with historians to recreate these societies – ancient Rome, the French Revolution. And because each game is crafted in a new era, players don’t get tired of it.[/quote]
Dit gerucht wordt versterkt door het feit dat ontwikkelaar Ubisoft al in 2011 in een enquête vroeg, of ‘Ceasar in het Oude Rome’ een geschikte era zou zijn voor een Assassin’s Creed-spel. Ook de naam van het spel kan wijzen op deze locatie: het verhaal gaat namelijk dat er een komeet voorbij schoot op de dag dat Caesar stierf.

Er zijn echter ook berichten die dit tegenspreken: Kotaku, een gameblog dat over het algemeen betrouwbaar is, beweert namelijk dat het spel zich zal afspelen in Noord-Amerika.
Wat denken jullie: zal het spel zich afspelen in het oude Rome, in Noord-Amerika of in een geheel andere locatie? Laat het ons weten!

assassins-creed-characters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.