Gerucht

YouTuber claimt dat DICE aan Battlefield Bad Company 3 werkt

Battlefield

Deze YouTuber voorspelde destijds ook de komst van Battlefield 1, wat ook daadwerkelijk gebeurde.

Battlefield

Komt volgend jaar dan eindelijk een Bad Company 2 sequel?

Bad Company is een geliefde reeks bij de Battlefield fans. Het tweede deel maakte gebruik van diverse technische hoogstandjes die hedendaags nog bij de Zweedse ontwikkelaar wordt gebruikt. Daarnaast was de destructie van een ongekend hoog niveau. Fans vragen daarom ook al jaren om een opvolger.

Volgens YouTuber AllMightyDag hoeven we daar niet lang op te wachten. DICE zou namelijk volgend jaar met Bad Company 3 op de proppen komen.

Het is niet de eerste keer dat zo’n gerucht via YouTube wordt verspreid, maar deze is wel het meest interessant. Deze ontwikkelaar had maart vorig jaar ook een filmpje online gegooid over de komst van Battlefield 1. Daarin bleek hij helemaal gelijk te hebben over onder andere de naam, wapens en de setting van de game.

Nu claimt hij dus dat hij van een “anonieme bron” heeft vernomen dat Battlefield Bad Company 3 bij DICE in ontwikkeling is. De game zou zich afspelen gedurende en met na de oorlog in Vietnam. De game komt met een singleplayer die je diverse gebeurtenissen van de oorlog laten ervaren. Uiteraard is deze game niet historisch accuraat en is er een kans dat je niet met dezelfde squad uit de vorige delen zal strijden.

Wat vinden jullie van dit gerucht? Kijken jullie al uit naar het derde deel van deze reeks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.