Gerucht

Gerucht: Xbox Game Pass komt naar de Nintendo Switch?

Xbox Game Pass Nintendo Switch

Nintendo en Microsoft lijken het de laatste tijd goed met elkaar te vinden. Zo schijnt Microsoft van plan te zijn om Xbox Live naar de Switch te brengen, maar volgens nieuwe geruchten komt er meer.

Volgens YouTuber Direct Feed Games zou Microsoft nagenoeg de gehele bibliotheek van Xbox Game Pass op de Nintendo Switch speelbaar te maken. Ook zou het bedrijf hun eigen games naar de Switch willen porten en Ori and the Blind Forest zou de eerste zijn.

Beide bedrijven zijn de laatste tijd al erg gebroederlijk. Eerst waren beide partijen erg positief over cross-play en ook liet Microsoft het toe om games van Rare en Mojang naar de console van Nintendo te laten komen. De games zouden naar de console geport worden middels het nog aan te kondigen streamingsdienst ProjectxCloud. De Nintendo Switch zal dus wel ten alle tijden een internetverbinding moeten hebben om de games van Xbox Game Pass te kunnen spelen en zijn daardoor niet overal speelbaar. Volgens anonieme bronnen van Direct Feed Games zal de aankondiging van deze samenwerking nog dit jaar beklonken worden.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.