Gerucht

Warner Bros Montreal mogelijk bezig met Batman: Court of Owls?

De ontwikkelaar die ook Batman: Arkham Origins ontwikkelde en de port van Arkham City naar de Wii U bracht, is mogelijk bezig met een Batman-game dat gefocust is op de ‘Court of Owls’.

Het slechte nieuws is dat we voorlopig niet op een onthulling hoeven te wachten. Nadat Rocksteady liet weten niet bezig te zijn met een Superman-game en ook niet bij de Game Awards aanwezig te zijn, werden de ogen op de andere ontwikkelaar van Warner Bros gericht. In een Tweet laat Patrick Redding, creative director voor het onaangekondigde project het volgende weten.

Daar blijft het nieuwtje overigens niet bij, want Redding en diverse collega’s lijken namelijk iets met de ‘Court of Owls’ te teasen. De assistent producer lijkt namelijk met haar t-shirt iets te teasen.

Mocht je nog nooit van deze groep gehoord hebben: Deze groep is een coalitie van Gotham’s oude families, die het lot van de stad in handen heeft. Zij beschikken over een groep gevaarlijke moordenaars, die alles vermoorden wat in de weg van de Court loopt. Uiteraard is Batman een van die personen die de groep een halt wilt toeroepen.

We zijn benieuwd of dit gerucht echt waar is, maar we zullen vooralsnog geduld moeten hebben. Denken jullie dat Warner Bros Montreal het in huis heeft om een goede Batman-game neer te zetten?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.