Gerucht

Gerucht: Krijgt Pokémon Switch real-time gevechten?

Pokémon game Switch

Er doken tijdens de kerstvakantie geruchten over de Pokémon-game voor de Nintendo Switch. De bronnen zouden komen van diverse Chinezen die betrokken zijn bij het vertalen van de game.

Pokémon game Switch

Pokémon Switch zou geïnspireerd zijn op Italië

Volgens Pokéjungle dat de script van de game al volledig is vertaald in het Chinees. Deze zouden al informatie bevatten over de game. Overigens zaten de Chinese bronnen van deze site al eerder op het juiste eind.

De Pokémon RPG werd tijdens de afgelopen E3 aangekondigd, maar niet getoond. Echter zou er nu nieuwe informatie bekend zijn. Zo is de grootste verandering die de game krijgt real-time gevechten. Deze zouden een stuk simpeler werken en in dezelfde trend als de Digimon World-games zijn.

Overigens zouden er geen nieuwe Mega revoluties aan de game worden toegevoegd, maar wel keren de Z-moves terug. Deze zouden geactiveerd kunnen worden door middel van het schudden van de joy-con controller.
Het gebied waar de game zich in afspeelt, zou overigens geïnspireerd zijn op Spanje en/ of Italië en de Pokémon game zou eind 2018/ begin 2019 voor de Nintendo Switch gaan verschijnen.
Zijn jullie al benieuwd naar deze nieuwe Pokémon-game? Laat het ons vooral weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.